MULTI-FAMILY HOUSE - NARDÒ (LE), VIA DON MILANI

The intervention project involves the renovation, expansion and redesign of an existing residential property. Under the distributive-functional profile, it is provided with an element of adequately equipped vertical communication (stairs and lift) for the connection between the existing plans and those of new construction. Under the compositional and formal terms, the architectural composition has focused on the character and the impression to be given to mutual relations between volumes: they opted for a clear differentiation and highlighting planivolumetrica that dinamicizza all il'intevento through different textures and materials , inspired by the architecture rational cubist and neoplastic.

Building Photo

Rendering, graphics and drawings